22.03.2014

Juhlamessut, Lindell Flowers

Mikä on sinun tyylisi? Hollywood, Romantica, Toscana, Country, Sweetheart…
Kerrassaan upeat asetelmat olivat esillä eri teemoin. Oli erittäin mielenkiintoista katsoa kokonaista asetelmaa jossa hääpuvun rinnalle oli taidokkaasti rakennettu pöytäkattaus kukka-asetelmineen ja tyyliin sopivalla hääkimpulla. Kyllä alan ammattilaiset sen osaavat!

Kauniiden sidontatöiden lisäksi mukana olivat Optima ammattikoulun kosmetologiopiskelijat tekemässä huulimeikkejä, hääpuvut olivat A.S Uniikista sekä Maikku Roiko/Salon Marjo Ahola antoi vinkkejä hääkampaus ja meikki asioissa. Kaiken tämän lisäksi oli mahdollisuus päivittää oma Facebook kuva Anne Yrjänän kuvaamana.

Mukava päivä Lindell Flowersin kukkakaupalla herättikin omassa mielessä ajatuksen: "Miksi emme käyttäisi kotona enemmän tällaista silmän ja mielen iloa?" Kauniista asetelmista huokui hyvä feng shui, puhumattakaan taustalla solisevasta vedestä… Miksi emme hemmottelisi arkeamme tällaisella ihanuudella??? Onko se muka liian luksusta? Ei, sitä se ei ole. Jokainen tietää mitä iloa se tuottaa, kun keväällä nostaa tulppaanimaljakon pöydälle. Siitä alkaa kevät ja kesän odotus. Emmekö voisi joskus vähän hemmotella ja panostaa omaan hyvän mielen olotilaan, ihan vain pienillä hankinnoilla…vaikka kukkasilla pöydällä :-)

Jaa julkaisu verkostossasi


<< Palaa takaisin

Varaa aika


Studiokuvauksen voit varata nettiajanvarauksena (avoinna 24/7). Mikäli nettiajanvarauksesta et löydä sopivaa kuvausaikaa kuvaajallesi, ole yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika