18.02.2016

Alexandra ja Ismo

Loppiaisen jälkeinen lauantai 9.1.16 oli varsin suosittu hääpäivä. Alexandra ja Ismo olivat yksi meillä kuvatuista hääpareista kyseisenä päivänä. Alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän piti mennä ulos kuvaamaan, olisihan nyt kerrankin kauniit lumimaisemat käytössämme.
Kun päivä lähestyi ja pakkanen vain kiristi otettaan, päädyimme toteuttamaan varasuunnitelmaa, eli jäimme studion lämpöön. Tämä olikin järkevä ratkaisu sillä tuskin kireässä pakkasessa olisimme päässeet niin mukaviin fiiliksiin, kuin sisällä pääsimme. Meillä onkin aina varalla studion käyttö, vaikka alkuun suunnittelemme ulkokuvausta. Nämä kelit ja varsinkin Suomen kesä, ovat näyttäneet viime vuosina varsin monenlaiset vaihtoehtot. Milloin saamme heinäkuussa varustautua pipoon sekä toppatakkiin ja seuraavalla reissulla sulhanen anoo: “Voitaisko seuraavat kuvat ottaa ilman takkia?”

Alla olevissa mietteissään Alexandra kiteyttääkin varsin hyvin myös meidän kuvauspalvelumme periaatteen, kun mainitsee “Avaimet käteen –palvelun”. Sitähän se todellakin on. Meidän palveluumme kuuluu tuottaa valmiita käsin kosketeltavia tuotteita. Kuva ei valmistu kameran napin painalluksella, vaan se jatkaa matkaansa kuvankäsittelyn kautta aina valmiiseen laadukkaaseen tuotteeseen, jonka voi esimerkiksi ripustaa suoraan seinälle kotonaan, kuten Alexandara ja Ismo tekivät. On tosi mukava nähdä valmiita ympäristöjä, minne kuvat kulloinkin päätyvät. Kun taulukuva saa kehyksen ympärilleen, joka sopii sekä kuvaan että ympäristöön, on se täydellinen!
Teemme yhteistyötä mm. Kokkolassa Kehystysliike Vihinpuun kanssa, jonka sadoista eri listoista varmasti löytyy jokaiselle kuvalle paras vaihtoehto. Sinne on aina mukava mennä kuvien kanssa ja saada ammattilaisen apua kehysvalinnoissaan.


Alexandran mietteitä hääpäivästään:

“Halusimme siirtyä 10 vuoden seurustelu- ja avoliittohistoriassamme eteenpäin. Luontaisin tapa olisi avioliitto ja heti ajankohdaksi uusi vuosi 2016. Mielestämme uutta vuotta ei olisi voinut paremmin aloittaa kuin hääjuhlilla. Niinpä vihkipäiväksi valikoitui 7.1.2016 ja itse hääjuhlaksi 9.1.. Vaikka meillä on takana pitkä seurusteluhistoria, niin itse hääjuhlat järjestyivät nopeasti alta 2ssa kuukaudessa. Painopisteenä häissä oli stressittömyys ja huolettomuus, niinpä halusimme häidemme olevan ns. Avaimet käteen - häät ja luottaa eri alan asiantuntijoiden palveluihin mm. ruokailu ja pääjuhlat pidimme Kokkolan Vanhankaupungin Ravintolassa, jossa oli miljöö, tunnelma, ruoka ja palvelu huipputasoa. Hääpäivämme ikuistuksen luotimme valokuvaajaan Anu Sundelliin, hääpäivän sää oli vielä joulukuun lopussa epävarma, tuleeko olemaan lunta, pakkasta vai räntäsade keliä? 9.1. aamu valkeni kovilla pakkasasteilla ja alunperin ajateltu miljöökuvaus päätettiin siirtää studiokuvauksiin, mikä oli erittäin fiksu päätös, koska jo viiden minuutin oleskelu ulkona näkyi poskista ja nenästä. Anun avustuksella saimme ikuistettua meidän tärkeimmän päivämme hienoihin kuviin. Juuri tällä hetkellä kun kirjoitan tätä tekstiä Anun ottama valokuva koristaa meidän olohuoneen seinää ja palauttaa meidät hääpäiväämme. “

Jaa julkaisu verkostossasi


<< Palaa takaisin

Varaa aika


Studiokuvauksen voit varata nettiajanvarauksena (avoinna 24/7). Mikäli nettiajanvarauksesta et löydä sopivaa kuvausaikaa kuvaajallesi, ole yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika