26.09.2015

Ensimmäinen perhekuva

Caspian oli 3 vk ikäinen kun kuvasimme häntä ensimmäisen kerran. Täytyy myöntää etten ole aikaisemmin saanut kamerani eteen näin rentoa mallia. Vaikka kääntelimme ja pyörittelimme häntä miten päin vain, joka kerta hän nukahti kuin sormia olisi napsautettu. Täysin rentona ja luottavaisin mielin vanhempien turvallisiin käsiin ja syliin.

Vanhemmilla oli mielessään mallikuva, jota lähdimme tavoittelemaan. Sekin oli vanhempien käsivarsilla, ikäänkuin oksalla roikkuen. Tässä kuvassa pieni 4 vk ikäinen tyttö taasen katsoi suoraan kameraan ja hymyili.

Heti alkuun oli selvää että sellainen kuva saattaa jäädä saamatta mutta saimmekin jotain ihan muuta. Kerrassaan ainutlaatuinen tilanne! Kerroinkin vanhemmille että nämä mielettömät unenlahjat täytyy kyllä nyt yrittää hyödyntää. Ollaan niin usein tehty kaikenlaisia temppuja, saadaksemme pienen vauvan nukkumaan kuvauksen aikana.

Meillä on studiossa aina vauvakuvausten aikana korkeampi lämpötila, että pienet mallit kokevat olonsa mukavaksi. Välillä vähän tankataan ja taas jatketaan. Vauvakuvausten kanssa ei oikeastaan koskaan osaa ennakkoon sanoa mitä tullaan saamaan. Mutta aina tulos on jotain suloista ja ihanaa. Pieniä tuhisevia nöpöneniä :-)

Jaa julkaisu verkostossasi


<< Palaa takaisin

Varaa aika


Studiokuvauksen voit varata nettiajanvarauksena (avoinna 24/7). Mikäli nettiajanvarauksesta et löydä sopivaa kuvausaikaa kuvaajallesi, ole yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika