30.12.2023

Hyvää uutta vuotta 2024!

Hyvää uutta vuotta 2024!
Uuden vuoden kynnyksellä seisominen on aina yhtä jännää. Seinällä komeilee vielä hetken uusi, puhdas kalenteri, odottaen tarinoita ja merkintöjä, jotka täyttävät sen sivut. On kuin aloittaisi matkan puhtaalta pöydältä, vaikka todellisuudessa monet polut jatkuvat suoraan edellisestä vuodesta. Jokin tässä uudistumisen tunteessa on kuitenkin kutkuttavaa.

Miten sinä koet vuoden vaihtumisen? Onko sinulla erityisiä uuden vuoden perinteitä, joita odotat innolla?

Vuoden vaihtuessa, studio täyttää 17 vuotta – ajatella, se on melkein kokonainen ikuisuus! Hauska yksityiskohta: lapset, jotka kävivät ensimmäisenä vuotenani yksivuotiskuvassa, ovat pian täysi-ikäisiä. Miten aika rientää!

Juuri ennen joululoman alkua julkaistiin uudistetut kotisivuni. Tässä projektissa Kokkolalaisen Viestintätoimisto St. Hurmoksen asiantuntemus oli korvaamaton. He eivät ainoastaan vanginneet toiveitani ja ajatuksiani, vaan toivat myös omaa ammattitaitoaan sivuston suunnitteluun. He osasivat lisätä elementtejä, jotka tekevät sivuilla liikkumisesta ja käyttämisestä sujuvampaa – asioita, joita en itse asiakkaana edes osannut pyytää. Heidän kykynsä ymmärtää ja ennakoida asiakkaan tarpeita on todellista ammattitaitoa, josta olen syvästi kiitollinen.

Tämäkin projekti, kuten projektit yleensä, jatkuu ja kehittyy matkatessaan eteenpäin. Sivujen sisältöä on todella mukava lähteä kehittämään ja päivittämään. Olen niin iloinen sivujen uudesta raikkaasta ilmeestä. Tästä on hyvä jatkaa matkaa.

Oikein ihanaa uutta vuotta kaikille!

Jaa julkaisu verkostossasi


<< Palaa takaisin

Varaa aika


Studiokuvauksen voit varata nettiajanvarauksena (avoinna 24/7). Mikäli nettiajanvarauksesta et löydä sopivaa kuvausaikaa kuvaajallesi, ole yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika