18.10.2014

Kopsin nettisivujen kuvituskuvat

Tammikuussa starttasi projekti jossa tavoitteena oli kuvittaa Kokkolan palloseuran (Kopsin) uudet nettisivut. Joukkue tulisi myös satsaamaan näkyvyyteen mm. kaupungilla olevissa mainoksissa sekä eri medioissa.
Ohjenuorana kuvauksiin olivat joukkueen arvomaailmaan kuuluvat sanat: NUOREKAS, TAISTELEVA, TYTTEKEV.
Kuvasimme osan kuvista studiossa sekä pelaajakortteja varten Kipparihallissa, aidossa pelitilanteessa. Ottelu olikin varsin vauhdikas, jossa vastassa olivat Rovaniemeltä Rollon Pojat. Urheilukuvaus ei ole minulle ihan jokapäiväinen laji,joten sainkin kurkistaa ihan uuteen kuvausmaailmaan tässä projektissa. Sehän oli jopa hauskaa!

Ote joukkueen infosta:

"Joukkueen pelaajat asettivat ennen kauden alkua kovan tavoitteen: KPS on sarjan puolenvälin yläpuolella ja paras Kokkolalainen joukkue. Toinen tavoitteista saavutettiin ja jos Palloseura olisi ollut paras Kokkolasta, niin silloin olisi tullut sarjanousu. Nousun ansaitsi tasasisen kauden pelannut KPV Akatemia, onnea heille 3. divisioonaan.
Kausi 2014 oli onnistunut ja innolla odotellaan kauden 2015 alkua. Uudelle kaudelle lähdetään myös uusin voimin, joukkueenjohtajaksi kiinnitetyn Jari Parikan luotsaamana."

http://www.kokkolanpalloseura.fi/

Jaa julkaisu verkostossasi


<< Palaa takaisin

Varaa aika


Studiokuvauksen voit varata nettiajanvarauksena (avoinna 24/7). Mikäli nettiajanvarauksesta et löydä sopivaa kuvausaikaa kuvaajallesi, ole yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika