07.08.2009

Miljööhääkuvauksen alkuvalmistelut

Kun näkee miljöökuvia hääpareista, voiko sitä arvata mitä kaikkea sen kuvan ottamiseen on tehty? Hyvänä esimerkkinä eilinen kuvauskeikkamme Hannan ja Jarin kanssa. Ennakkopalaverissa kartoitimme mitkä ovat asioita joita he haluaisivat omissa kuvissa esiintyvän. Mitkä asiat ovat heille tärkeitä....kuten kuvista saattaa arvata...tämä mielettömän hieno pyörähän se on parin silmäterä =)
Bestman ja sulhanen olivat kiillottaneet pyörää ahkerasti ja se päätettiin kuljettaa kuvauspaikalle kärryssä kuomun alla, sillä matka kuvauspaikalle oli hiekkatien päässä. Olisi kaikki kiillotus mennyt kuulemma hukkaan kun olisivat hurauttaneet pölyistä tietä...

Kullanarvoisiksi jälleen kerran osoittautuivat kaikki apukädet jotka olivat auttamassa kuvauksen onnistumisessa. Vähän oli meillä myös tuuria kelin suhteen....ei tuulta lainkaan ja aurinkoa....noh, ainakin riittävästi ;-) Kiitos apukäsille hienosta illasta!

Hanna ja Jari sanovat "tahdon" tulevana lauantaina Kaarlelan kirkossa.

Jaa julkaisu verkostossasi


<< Palaa takaisin

Varaa aika


Studiokuvauksen voit varata nettiajanvarauksena (avoinna 24/7). Mikäli nettiajanvarauksesta et löydä sopivaa kuvausaikaa kuvaajallesi, ole yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika