03.09.2010

Miljööhääkuvaus

Miljöökuvauskausi kesäsesongilta alkaa lähestyä loppua. Tämä kuva jossa Leena ja Voitto ovat Sannan ehostuksessa, kuvattiin elokuun lopulla. Keli oli silloinkin varsin haastava morsiamen asusteessa kahlata läpi, muiden sonnustautuessa toppatakkiin ja pipoon. Nopeat toimet ja ripeät assarit ovat kullanarvoisia.

Melkoisen suuri on ollut tänä kesänä miljöökuvauskelien vaihtelu. Onneksi olemme saaneet nauttia myös erittäin lämpimästä kelistä ja toisesta ihmeestä, tuulettomasta merenrannasta. Heinäkuun helteellä on suuret sympatiat olleet sulhasen suuntaan joka on anovasti kysynyt vähän väliä:" Otettaisko seuraava juttu ilman tätä takkia?"

Valmiita miljöökuvia katsellessa tuskin osaa ennakkoon ajatella mitä sen kuvan eteen on paikanpäällä tehty. Jossain vaiheessa olisi kiva koota kuvasarjaa joka olisi kuvattu tästä touhusta pari askelta ulkopuolelta varsinaista polttopistettä.
Hääkuvaus ulkona talvella...no, se on sitten taas ihan toinen juttu =)

Kiitokset kaikille tämän kesän miljöissä mukana olleille apukäsille.

Jaa julkaisu verkostossasi


<< Palaa takaisin

Varaa aika


Studiokuvauksen voit varata nettiajanvarauksena (avoinna 24/7). Mikäli nettiajanvarauksesta et löydä sopivaa kuvausaikaa kuvaajallesi, ole yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika