06.03.2024

Muutoksia aukioloaikoihin

Muutoksia aukioloaikoihin
Olen niin iloinen, kun sain opiskelupaikan koulutuksesta, joka keskittyy tekoälyyn visuaalisessa kerronnassa. Odotan että tämä tulee avaamaan uusia näkökulmia omaan työhöni ammattivalokuvaajana. Vaikka suhtaudunkin tekoälyyn kuvatuotannossa odottavin mutta hieman epäröivin mielin, olen kuitenkin positiivinen ja utelias näkemään, mitä kaikkea uusi teknologia tuo tullessaan.

Olen varma että tämä koulutus ja tekoälyn tutkiminen antavat minulle mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä ammattilaisena. Maailma muuttuu, ja meidän on pysyttävä mukana kehityksessä. Tekoäly on kokonaisuudessaan jännittävä alue, joka tarjoaa varmasti ihan loputtomasti mahdollisuuksia luovuudelle ja innovaatioille.

Uskon, että tämä on vasta alkua matkalla, joka ei ainoastaan paranna kuvatuotantoani, vaan myös antaa minulle uusia välineitä tarinoiden kertomiseen – tavalla, jota en olisi aiemmin osannut kuvitellakaan.

Pysykää kuulolla!

Jaa julkaisu verkostossasi


<< Palaa takaisin

Varaa aika


Studiokuvauksen voit varata nettiajanvarauksena (avoinna 24/7). Mikäli nettiajanvarauksesta et löydä sopivaa kuvausaikaa kuvaajallesi, ole yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika