31.12.2019

Onnea uudelle vuodelle 2020

Kiitokset asiakkaille ja yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta ja onnea uudelle vuodelle 2020!

Uusi vuosi tuo studiolle myös uusia tuulia ja juttuja.
Heti vuoden alkuun on tulossa hinnastopäivitys, jonne olemme löytäneet kerrassaan ihastuttavia uusia kuvatuotteita. Niistä ensimmäisenä maistiaisena jo nyt näytille, nämä ihanat 6-kulmaiset canvastaulut.

Yhden taulun koko on halkaisijaltaan 22 cm ja useamman taulun avulla luot hauskoja kokonaisuuksia aina tilaan parhaiten sopivaan muotoon. Ja mikä parasta, kokonaisuutta voi muokata asettelemalla taulut eri järjestykseen, lisätä mukaan uusia tauluja ja jakaa isompaa kokonaisuutta erillisiksi koosteiksi. Todella monipuolinen ja muuntautuva taulukooste!

Taulut valmistetaan (meillä kuvatuista kuvauksista) korkealaatuiselle canvaskankaalle tulostettuna ja pingotettuna 3 cm korkealle kiilapuille. Taulun 6-kulmaisen muodon avulla kokonaisuuksista saa hauskoja kuvioita ja kokonaisuuksia. Koosteet voivat muodostua joko yhden kuvauksen kuvista tai miksipä ei asetelmassa voisi olla kuvia useammastakin kuvausesta? Esimerkiksi vaikka kuvia odotusajasta, vauvakuvien kautta 1v. kuvaukseen ja perhekuvaan.

Uuden hinnaston ja kuvatuotteiden lisäksi, vuosi tulee starttaamaan uuden äärellä. Loppiaisen jälkeen starttaa 1,5 vuotta kestävä valokuvaajakoulutus, joka tähtää valokuvaajamestari -tutkintoon. Tämä koulutus on suoraa jatkoa aiemmille valokuvaajakoulutuksilleni ja mikä parasta, tutussa opinahjossa Visuaali Viestinnän Instituutissa VVI:ssä Tampereella <3 Niin innoissani ja samalla kieltämättä aika jännittävää!!!:-D

Jaa julkaisu verkostossasi


<< Palaa takaisin

Varaa aika


Studiokuvauksen voit varata nettiajanvarauksena (avoinna 24/7). Mikäli nettiajanvarauksesta et löydä sopivaa kuvausaikaa kuvaajallesi, ole yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika