14.05.2024

Onneksi olkoon uudet ylioppilaat ja valmistuneet!

Onneksi olkoon uudet ylioppilaat ja valmistuneet!
Tämä saavutus on osoitus kovasta työstä, päämäärätietoisuudesta ja omistautumisesta opintoihin.

Ylioppilas- ja valmistujaisjuhla on erityinen hetki, joka ansaitsee tulla ikuistetuksi. Nyt on täydellinen aika varata aika valokuvaajalle ja varmistaa, että saat korkealaatuiset kuvat tästä ainutlaatuisesta hetkestä. Upeiden valokuvien avulla voitte jakaa ilonne perheen ja ystävien kanssa, sekä luoda pysyvän muiston tuleville sukupolville.

Miksi valita ammattilaisen ottamat kuvat?


Ammattikuvaajana en ainoastaan taltioi kauniita hetkiä, vaan tuon myös esiin kuvattavan persoonaa ja tunnelman. Ohjaan sinua ja etsimme yhdessä parhaat puolet ja siihen sopivan valaistuksen. Koen että valokuvaajana tärkeimpiä ominaisuuksiani on kuvattavan ohjaaminen.
Studiokuvauksessa voimme hifistellä valaisun eri variaatioilla ja luoda hyvinkin toisistaan poikkeavia lopputuloksia. Ulkokuvauksiin voin ehdottaa useita kuvauspaikkoja, jotka mielestäni toimivat parhaiten eri vuoden- ja vuorokauden aikoina. Valokuvaus jo nimeltäänkin lähtee valosta. Sen suunta, luonne ja olemassaolo vaikuttaa suuresti lopputulokseen. Haluan nähdä sinut parhaassa valossa!

Kiitoskortit valmiiksi juhlaan


Nyt kun tulokset alkavat olla tiedossa ja juhlien järjestelyt starttaavat täysillä, kannattaa virallinen valmistujaiskuva ottaa ennakkoon. Näin sinulla on mahdollisuus jakaa kiitoskortit jo juhlassa ja saada kahvipöytään tuore potretti esille.

Varaa kuvausaikasi nyt


Älä odota viime hetkeen! Varaa kuvausaikasi jo tänään, jotta voimme yhdessä luoda upeita muistoja tästä merkittävästä elämänvaiheesta. Olipa suunnitelmissasi sitten kuvaushetki luonnon helmassa tai klassinen studiokuvaus, olen täällä sinua auttamassa. Heittäydy kuvaukseen ja tule ohjatuksi!

Jos mietit vielä oman kuvauksesi toteutustapaa ja paikkaa, katso tästä työnäytteitäni ideapohjaksi päätöksellesi https://www.studiosundell.fi/valokuvaus/ylioppilaskuva


Autan mielelläni kuvauksesi suunnittelussa.
Ota yhteyttä tai varaa suoraan sähköisestä ajanvarauksesta kuvausaikasi.

Juhlistetaan yhdessä saavutustanne – te olette sen ansainneet!

Jaa julkaisu verkostossasi


<< Palaa takaisin

Varaa aika


Studiokuvauksen voit varata nettiajanvarauksena (avoinna 24/7). Mikäli nettiajanvarauksesta et löydä sopivaa kuvausaikaa kuvaajallesi, ole yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika