31.12.2013

Onnellista Uutta Vuotta 2014!

Yhteiset 30v. synttärit juhlittiin lokakuussa. Ystävättäret Miia, Niina, Jenni, Satu, Susanne, Nea ja Jenna ovat olleet ystäviä lähes aina. Osa on tutustunut toisiinsa jo päiväkodissa. Hauskan kuvauksen aikana keskustelimme heidän pitkästä ystävyyshistoriasta sekä seuraavasta yhteisestä kuvausideasta…mikä on teemana kun 40v synttäreitä juhlitaan? Miten silloin pukeudutaan?
Ilokseni olen kuluvan vuoden aikana saanut ikuistaa useampia "kaverikuvia". Tämä teema on noussut esille uudelleen ja olen siitä erittäin iloinen. Olemmehan kaikki nähneet isoäidin ja isoisän kaverikuvat vanhoissa albumeissa?!

Vuosi 2013 alkaa olla lopuillaan ja vuosi 2014 ihan kynnyksellä. Kotisivujen päivityksen ja sinne blogin lisäämisen ansiosta olen kahlannut vanhaa blogiani läpi pidemmältä aikaväliltä. Sen penkominen studioni perustamisesta lähtien on ollut varsinainen aikamatka! Paljon tapahtumia ja hienoja muistoja. On hienoa olla mukana seuraamassa asiakkaiden elämän kohokohtia!
Toivotankin Onnea Uudelle Vuodelle 2014 tämän ihanaisten naisten synttärivideon kera.

Jaa julkaisu verkostossasi


<< Palaa takaisin

Varaa aika


Studiokuvauksen voit varata nettiajanvarauksena (avoinna 24/7). Mikäli nettiajanvarauksesta et löydä sopivaa kuvausaikaa kuvaajallesi, ole yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika