02.03.2018

Sukupolvien ketjussa -näyttelylle jatkoaikaa

Mikäli seuraavakin kuukausi menee yhtä nopeaan kuin helmikuun näyttelykuukausi Kokkolassa, on myös kesä täällä ihan pian :) Näyttelyn kuvat ovat tätä kirjoittaessa paketissa odottaen seuraavaa matkaa Ylivieskan kaupunginkirjastoon. Mielettömän mukavaa kun saadaan näin näyttelylle jatkoaikaa ja uusia katselijoita.

Kokkolan näyttelyn avajaisia vietettiin ns. asiakas-vip tilaisuutena, kuvissa esiintyvien mallien ja heidän ystäviensä ja perheittensä kesken. Paikalle saapuikin lähes 70 henkeä! Tässä linkki josta pääset mukaan avajaisten tunnelmiin. Jossa meillä oli myös esiintymässä Oliveri Kaipainen. Avajaiset kävi taltioimassa Jari Ruotsala TV Pohjanmaasta.

https://www.facebook.com/TVPohjanmaa/videos/2046951782214078/
Suuret kiitokset kaikille ihanille näyttelyn malleille ja niille lukuisille apukäsille jotka ovat olleet tämän näyttelyn kuvien takana. Kiitokset myös Kehysliike Vihinpuulle asiantuntevasta palvelusta näyttelyn kuvien esillepanossa. Hyvinkin erilaisten kuvien yhtenäisyys saatiin hienosti kasaan kun valitsimme valtaosaan näyttelyn kuvista mustat kehykset. Oli todella yllättävää huomata miten moneen kuvaan ne olivat loistava valinta. Täytyy myöntää etten sitä olisi ikinä itse hoksannut. Siihen kun lisättiin väleihin punaista, vihreää ja valkoista kehystä ja vielä kuvat kolmen kuvan ryhmiin, se oli siinä! Kyllä ammattilaisen apuja kannattaa käyttää :)

Kokkolan kaupunginkirjastossa esillä ollutta näyttelyä kävi katsomassa hurjan paljon väkeä. Tässä on vierähtänyt pari iltaa tutkien teidän mukavia viestejä ja kommentteja näyttelystä. Paljon kiitoksia kaikille jotka kirjoititte vieraskirjaan nimenne ja tervehdyksiä. Niistä riittää iloa vielä pitkään.

Toivon tämän näyttelyn myös herättäneen sen katsojille ajatuksia siitä että kuvia voi edelleen laittaa kotiin esille, vaikkei sitä kirjahyllyä enää niin monesta kodista löytyisikään. On valtavan paljon erilaisia kuvatuotteita jotka sopivat moderniinkin kotiin. Kuvatauluja kehyksissä, canvastauluja, kuvakirjoja, taulukuvia joissa usean kuvan kooste on samassa taulussa ja koostettuna seinälle useamman yksittäisen taulun kokoelmia. Kuvilla saadaankin mukavia sisustuselementtejä jotka ovat uniikkeja.
Kun kuivista tehdään fyysinen tuote kotiin, on se samalla hyvä tapa varmistaa kuvan olemassaolo. Meillä kaikilla on aivan liian paljon ihania muistoja jossain pilvipalveluissa. Mitä sitten jos ne sieltä joskus katoavat? Pyrin omalla työlläni myötävaikuttamaan että muistot on tallennettu viimeistellyiksi ja valmiiksi kuvatuotteiksi. Muistoja, jotka ovat perheen rakkaita aarteitakin.

Jaa julkaisu verkostossasi


<< Palaa takaisin

Varaa aika


Studiokuvauksen voit varata nettiajanvarauksena (avoinna 24/7). Mikäli nettiajanvarauksesta et löydä sopivaa kuvausaikaa kuvaajallesi, ole yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika