30.04.2019

Vuoden lemmikki 2019 voittajaksi äänestettiin Vili

Suloinen Vili vei voiton Vuoden lemmikki 2019 kuvakilpailussa.

Maaliskuuta vietettiin studiolla lemmikki -teemalla. Kuun aikana kuvatut lemmikit osallistuivat samalla myös leikkimieliseen Vuoden lemmikki 2019 kilpailuun, jonka äänestys järjestettiin pääosin Facebookin puolella ”tykkäämällä” kuvasta. Kilpailuun osallistui 18 kuvaa ja 22 lemmikkiä. Koiria oli 15 ja kissoja 7. Jälleen kerran oli hauska huomata, miten erilaisia ja rotuisia lemmikkejä kuukauden aikana kuvattiin. Monenlaista nopeutta ja temperamenttia. Ja mikä parasta, jokaisesta saimme yhteistyöllä kauniin muotokuvan muistoksi kotiin. Tämä olikin koko kuukauden ja kisan perimmäinen tarkoitus. Ikuista myös se rakkain ja uskollisin lemmikkisi, hänen arvoisellaan muotokuvalla <3

Kun äänestysaika alkoi, saimme jälleen kerran huomata että ”leikkimielinen kilpailu” oli jotain ihan muuta :D Jokaisen osallistujan taustalla tehtiin kunnon vaalityötä, kuin eduskuntavaaleissa konsanaan. Äänestyslinkissä kävikin kova kuhina ja paljon mukavia kommentteja ja kannustuksia sai jokainen lemmikkikuva aina ulkomaita myöten. Olihan tehtävä lähtökohtaisesti jo ihan mahdoton tehtävä. Ovathan kaikki osallistujat niin valloittavia persoonia!

Kilpailun voitti kuvaushetkellä 8 vk vanha Shetlannin lammaskoira Bernoban sininenhetki, eli kilpailussa jo tutummaksi tullut ”Vili”. Hurjalla äänimäärällä 1481 kpl. Kilpailu oli tosi tiukka loppuun asti, sillä toiseksi tullut sympaattinen trio Osku, Maxi ja Lexi keräsivät ääniä yhteensä 1197 kpl. Kolmanneksi sijoittuivat sulavalinjaiset Venäjän siniset kissat ”Touho ja Justus” äänillä 836 kpl. Koko kilpailussa ääniä annettiin facebookissa ja studiolla yhteensä 7303 ääntä. Hurja määrä!

Pääsiäisen aikana Vili kävi pokkaamassa palkintonsa studiolla ja oli mukava nähdä miten pikkuisesta oli tämän kilpailun edetessä kasvanut jo ”iso poika”. Pääsiäisenä oli ikää kertynyt jo 4 kuukauden verran. Vili asustaa tällä hetkellä Maskussa mutta tarkkasilmäinen saattaa hänet bongata Kokkolan katukuvassa kesällä, kun muutto tänne on valmis. Omistaja kertoi Vilin kevään olleen ihmetyksiä täynnä. Suurimpana ihmetyksenä on veden liike, jota ei oikein voi ymmärtää ja hauskin ajanviete rannalla on hiekan kaivuu :) Innokkaana, uteliaana ja nopeana uuden oppijana, nähtäväksi jää kuinka innokas uimari hänestä tulee, kun muutto merikaupunkiin tapahtuu?

Paljon kiitoksia kaikille kilpailuun osallistuneille lemmikeille ja omistajille. Extra suuri kiitos kaikille äänestäjille myös. Teitte kilpailusta todella jännittävän!!! Mukavaa kevään jatkoa kaikille <3

Jaa julkaisu verkostossasi


<< Palaa takaisin

Varaa aika


Studiokuvauksen voit varata nettiajanvarauksena (avoinna 24/7). Mikäli nettiajanvarauksesta et löydä sopivaa kuvausaikaa kuvaajallesi, ole yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika