04.01.2015

Vuosi 2015

Vuosi 2015 starttaa jälleen normaalisti loppiaisen jälkeen. Palvelemme arkisin ma-pe 10 - 17 ja lauantaisin olemme paikalla sopimuksen mukaan. Kuvausaikoja löytyy myös aukioloaikojen ulkopuolelta.

Valokuvaajan ammatissa ei tunneta kuukauden mittaisia kesälomia heinäkuussa, mutta varsin yleistä on joululomalla vietetty "kesäloma". Se onko loma keskellä talvista pakkasmaisemaa vai jossain kaukomailla lämpimässä, vaihtelee. Tänä vuonna oma "kesälomani" viettopaikka oli turvallisesti kotikonnuilla. Loma on aina loma, vaikka sen viettäisi kotonakin. Irtautuminen arjen rutiineista ja aikatauluista, ystävien tapaaminen, ulkoilu ja tekemättömyys. Niistä oli tämä kesälomani tehty.
Nyt alkaa jälleen pikkuhiljaa valmistautuminen kohti seuraavaa sesonkia ja kesää. Päivät pitenevät ja pian olemme jälleen keskellä yötöntä yötä. Ehkä parit paukkupakkaset ovat tässä välissä :)

Seuraavaa kesää odotellen, fiilistellään hetki Jonnan ja Janin häätunnelmissa. Heidän hääkuvauksen koevedoksista tehtiin pieni video, jonka mukana fiilistellään viime kesän tunnelmissa. Päivä taisi olla niitä kesän kovimpia hellepäiviä. Vaikka kuvaus tapahtui illasta, mittari näytti + 30 asteen tietämillä. Sulhasella oli kova paikka poseerata mustassa frakissa. Siihen asuun kun ei sovi heittää takkia olalle…

Onnekasta vuotta 2015 kaikille!

Jaa julkaisu verkostossasi


<< Palaa takaisin

Varaa aika


Studiokuvauksen voit varata nettiajanvarauksena (avoinna 24/7). Mikäli nettiajanvarauksesta et löydä sopivaa kuvausaikaa kuvaajallesi, ole yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika