Menu
  • Jälkikäsittely luo kuvatuotteet

Digi on turhaan saanut "nopeasti valmista" -maineen. Ammattimainen yksilöllinen kuvankäsittely on runsaasti aikaa ja kouluttautumista vaativa taustatyö, jossa tarvitaan taitoa ja taiteellisuutta. Digitaalinen kuvahan on aiempaa filminegatiivia raaempi tiedosto. Perusretussiin kuuluu ihon kiiltojen ja juonteiden pehmittäminen, eivätkä keinot lopu siihenkään. Tässä ei muuteta mallia joksikin toiseksi vaan näytetään asiakas parhaimmillaan. Usein sanotaan, että asiakas saadaan näyttämään stressistä huolimatta yönsä hyvin nukkuneelta. Tärkeätä on silti se, että kuvaukseen on valmistauduttu myös aidoilla ihokäsittelyillä, jolloin lähtökohtakin on hyvä ja aito.

Kuvaajalle mahdolliseksi tulleen jälkikäsittelyn ansiosta asiakas voi saada kuvansa persoonallisina lopputuotteina, joita on hyvä visioida jo suunnitteluvaiheessa. Se voi olla yksittäisiä kuvia pohjukkeessa tai kansiossa. Erilaisia kiitoskortteja. Taulukuvat ja kollaasit kehystettynä tai canvas -tauluna. Viime aikoina suosituiksi ovat nousseet kuvat kirjan muodossa.

Kuvien arkistointi


Kuvausten koevedoskuvat tallennetaan ja varmuuskopioidaan kaikissa kuvauksissa. Näin ollen kuvia on mahdollista tilata myöhemminkin lisää. Taltioimalla ja arkistoimalla meillä kuvatut kuvat, säilömme samalla tärkeitä hetkiä lähihistoriastamme. Se on meille kunniatehtävä.