Passikuva

Virallinen passikuva

Studio Sundell on myös passikuvan ammattilainen. Meiltä viralliset passikuvat sekä henkilökorttikuvat, ajokorttikuvat, viisumikuvat, CV-kuvat, kuvat opiskelijakorttiin ja muut lupakuvat.

Passikuva20 €

Passikuva suoraan poliisille

Toimitamme sähköisen passikuvasi suoraan lupahallinnon valokuvapalvelimelle ja tulostamme tarvittaessa myös paperiset kuvat. Jotkut lupahakemukset vaativat edelleen perinteiset paperikuvat, kuten monet viisumihakemukset ja toisinaan myös ajokorttihakemukset. Siksi on tärkeää kertoa, mihin tarkoitukseen kuvaasi tarvitaan.

Sähköinen kuvasi toimitetaan välittömästi poliisin lupapalveluun, jossa se on voimassa 6kk. Kuva löytyy järjestelmästä kuvatunnuksen avulla. Mikäli edellisen passisi ja henkilökortin hakemista on alle 6 vuotta ja sinulta otettiin silloin sormenjäljet, sinun ei välttämättä tarvitse käydä poliisilaitoksella, vaan voit hakea passia suoraan verkosta. Käyt vain ensin kuvassa ja sieltä saamasi kuvatunnus syötetään verkossa passihakemukseen. Kätevää.


Hyvä passikuva

Vaikka yleinen ajatus omasta passikuvasta on karu, voi siihen valmistautua. Itse kuvaa ei ole lupa retusoida, mutta kukaan ei kiellä ehostamasta originaalia. Passikuvaan voi varata ajan samalle päivälle kampaamoajan kanssa. Suoraan työpäivän jälkeen ei välttämättä saada parasta lopputulosta. Uskallankin väittää että passikuvasta saadaan hyvä kuva, kun siihen hiukan valmistaudutaan.
Vauvan passikuva

Olemme erikoistuneet myös pienten vauvojen passikuviin. Meiltä löytyy lukuisia tekniikoita, joilla saamme myös perheen pienokaisista hyvät passikuvat. Mainitse aikaa varatessasi, mikäli kuvaan on tulossa pieni vauva, joka ei vielä kannattele omaa päätään.


Ajokorttikuva

Nykyisin uutta kuvaa ei tarvitse ottaa ajokorttia varten lainkaan, mikäli sinulla on voimassa oleva passi- tai henkilökortti. Traficom saa kuvasi käyttöön henkilötunnuksen avulla. Tässä kohdassa poikkeuksen usein toki asettaa nuoret kuljettajat. Heille voi olla mukavampi saada tuore kuva uuteen ajokorttiin, jos edellisen ottamisesta on jo useampi vuosi aikaa.


Passikuvan ammattilainen

Saimme Passikuvan ammattilainen -tunnuksen, joka myönnetään kuvaamoille joilla tulee olla vähintään 99 prosentin onnistuminen sähköisesti tuotettuihin passikuviin. Suomen Fotokaupan Liitto sekä Suomen Ammattivalokuvaajat ottivat tunnuksen käyttöön. Nähdessään tunnuksen valokuvaamon ovessa, asiakas voi luottaa siihen, että liikkeestä saa laadukkaat passikuvat. Laatua myös valvotaan tunnuksen myöntämisen jälkeen pistokokein.


Varaa aika


Studiokuvauksen voit varata nettiajanvarauksena (avoinna 24/7). Mikäli nettiajanvarauksesta et löydä sopivaa kuvausaikaa kuvaajallesi, ole yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika