Menu
  • Virallinen passikuva

Studio Sundell on myös passikuvan ammattilainen. Meiltä viralliset passikuvat sekä henkilökorttikuvat, ajokorttikuvat, viisumikuvat, CV-kuvat, kuvat opiskelijakorttiin ja muut lupakuvat. Passikuvan hinta on 20 euroa.

Passikuva suoraan poliisille


Toimitamme sähköisen passikuvasi suoraan lupahallinnon valokuvapalvelimelle ja printtaamme kuvat paperille. Edelleen osaan lupahakemuksista tarvitaan paperikuvat, kuten viisumihakemuksiin. Siksi kuvaajan on tärkeä tietää mihin käyttöön kuva on tarkoitettu.

Meillä passikuvassa käyneet asiakkaat saavatkin molemmat. Silloin käytössänne on 4 kpl paperikuvia sekä sähköinen kuva toimitetaan välittömästi poliisin lupapalveluun, jossa se on 6kk voimassa. Tämä helpottaa asiakkaidemme asiointia. Voit käydä toisella paikkakunnalla kuvassa ja hakea esim. passia sitten omalta poliisilaitokseltasi. Kuva löytyy järjestelmästä sen tunnistenumeron avulla. Mikäli edellisen passisi hakemisesta on alle 6 vuotta, sinun ei välttämättä tarvitse käydä poliisilaitoksella vaan voit hakea passia suoraan verkosta. Käyt vain ensin kuvassa ja sieltä saamasi kuvatunnus syötetään verkossa passihakemukseen. Kätevää..

Hyvä passikuva


Vaikka yleinen ajatus omasta passikuvasta on karu, voi siihen valmistautua. Itse kuvaa ei ole lupa retusoida, mutta kukaan ei kiellä ehostamasta originaalia. Passikuvaan voi varata ajan samalle päivälle kampaamoajan kanssa. Suoraan työpäivän jälkeen ei välttämättä saada parasta lopputulosta. Uskallankin väittää että passikuvasta saadaan hyvä kuva, kun siihen hiukan valmistaudutaan.

Vauvan passikuva


Olemme erikoistuneet myös pienten vauvojen passikuviin. Meiltä löytyy lukuisia tekniikoita, joilla saamme myös perheen pienokaisista hyvät passikuvat. Mainitse aikaa varatessasi, mikäli kuvaan on tulossa pieni vauva, joka ei vielä kannattele omaa päätään.

Passikuvan ammattilainen


Saimme Passikuvan ammattilainen -tunnuksen, joka myönnetään kuvaamoille joilla tulee olla vähintään 99 prosentin onnistuminen sähköisesti tuotettuihin passikuviin. Suomen Fotokaupan Liitto sekä Suomen Ammattivalokuvaajat ottivat tunnuksen käyttöön. Nähdessään tunnuksen valokuvaamon ovessa, asiakas voi luottaa siihen, että liikkeestä saa laadukkaat passikuvat. Laatua myös valvotaan tunnuksen myöntämisen jälkeen pistokokein.