Lapsikuvaus

1-vuotiskuvaus & lapsikuvaus

Ensimmäinen syntymäpäivä lähestyy, on aika varata sankarille lapsikuvaus. Vaikka 1v kuvaus on suosituimpia ajankohtia käydä kuvassa, voi yhtä hyvin kuvaan tulla myös leikki-ikäisen lapsen kanssa. Samoin lapsikuvauksen yhteydessä voidaan ottaa myös sisaruskuvat, unohtamatta perheen lemmikkejä.


Kuvausaika

Kuvausaikaa varatessa kannattaa miettiä päivärytmiä. Mikä ajankohta sopisi mallille parhaiten? Lapsikuvaukseen varataan aikaa tunnin verran, vaikka monesti varsinainen kuvausaika on lähempänä puolta tuntia. Toisten kanssa saamme olla ”vikkeliä”, kun taas toisten kanssa on parempi ensin rauhassa katsella paikkaa ja tutustua kuvaajaan. Kuvaus tehdään aina lapsen ehdoilla.


Kuvausvaatteet ja rekvisiitta

Kuvauksessa teemme monipuolisesti erilaisia otoksia. Ilmeiden ja tunnetilojen tallentamisen lomassa, voimme välillä vaihtaa vaatteitakin. Omaa rekvisiittaa voi hyvin halutessaan ottaa mukaan. Monesti yksiväriset vaatteet tekevät kuvista rauhallisempia ja sisaruskuvissa jonkinlainen vaatteiden yhtenäisyys luovat mukavan kokonaisuuden. Iloiset värit ja kuviot taasen voidaan yhdistää esimerkiksi valkoiseen taustaan ja saada näin raikas ja iloinen lopputulos. Yhtenä vinkkinä voidaankin pitää sitä, että kannattaa etukäteen tutkia kodin sisustusta ja lähteä liikkeelle siitä, minkälaiset kuvat sopisivat parhaiten perheen omaan tyyliin.


Kuvatuotteet

Monipuolinen lapsikuvaus tuottaa paljon materiaalia, mistä voidaan tehdä perinteisten pohjukekuvien ja kansioiden lisäksi myös erilaisia kuvatuotteita. Kuvakollaasi, valokuvataulu, canvastaulu tai uutena suosittuna tuotteena, pellavakantinen kuvakirja. Kuvat voivat olla värillisiä, mustavaloisen eri sävyjä ja osaväritettyjä. Löydät kuvagalleriasta sekä studioltamme lukuisia malleja erilaisista toteutuksista.

Katso kuvatuotteet


Kuvauspaikka

Hyvin usein kuvauspaikkana käytämme studiota, mutta varsinkin kesäaikana, voimme hyvin mennä myös ulos. Suunnitellaan yhdessä, mikä olisi teidän kohdallanne paras paikka toteuttaa kuvaus. Onko se studiokuvaus tai miljöökuvaus? Lapsikuvauksen hinta alkaen 95 euroa.

TyönäytteetVaraa aika


Studiokuvauksen voit varata nettiajanvarauksena (avoinna 24/7). Mikäli nettiajanvarauksesta et löydä sopivaa kuvausaikaa kuvaajallesi, ole yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika