Menu
  • Lemmikkikuva rakkaasta ystävästäsi

”Pehmeä kuonon sipaisu kädelläsi, hännän heilahdus, hän se jaksaa aina odottaa…”


Lemmikit ovat rakkaita perheenjäseniä ja ansaitsevat ehdottomasti arvoisensa muotokuvan. Lemmikkikuvaus voidaan tehdä joko studiossa tai miljöössä. Pääasiassa meillä studiolla käyvät kuvassa kissat ja koirat, mutta yhtä hyvin muutkin lemmikit ansaitsevat hyvän kuvan.

Muita suosittuja eläinkuvauksia ovat muotokuvat hevosista ja poneista. Myös omistajan ja lemmikin yhteiset muotokuvat ovat nouseva trendi. Lemmikit ovat usein mukana myös perheen muissa kuvauksissa, kuten perhekuvissa, lapsikuvissa ja valmistujaiskuvissa.

Kuvaamme paljon myös koirien ja kissojen rotukuvia esimerkiksi näyttelysaavutusten yhteydessä. Tällöin on hyvä omistajan kanssa keskustella sopivimmasta kuvauspaikasta ja muista rodulle ominaisista asioista, joita tulee kuvauksessa ottaa huomioon. Etukäteen pidetty palaveri onkin tässä kuvauslajissa ehdottomasti paras ratkaisu.

Suunnitellaan yhdessä lemmikistäsi persoonallinen muotokuva. Kuvatuotteena voi olla vaikkapa laminoitu valokuvataulu tai canvastaulu kotinne seinälle sisustustauluksi.

Lemmikkikuvaus - Työnäytteitä