Muotokuva

Hemmottele itseäsi - ota muotokuva!

Hemmottele itseäsi hyvällä kuvalla. Hyvin usein muotokuvassa käydään pyöreiden syntymäpäivien tai muun merkittävän ajankohdan aikaan. Yhtä hyvin kuvaan voi tulla ilman mitään erityistä syytä. Hemmotellen vain itseään tai kavereiden kanssa ystäväkuvaan, äidin ja tyttären, isän ja pojan tai aikuisten sisarusten yhteiskuvaan.

”Hemmottele muotokuvalla - Olet hyvän kuvan arvoinen”

Muotokuvan tyyli voi olla hyvinkin rento tai viimeisen päälle stailattu. Kaverikuva voi olla ystävien kokoontumisen yhteyteen suunniteltu oma ohjelmanumero, jossa pitkästä aikaa kokoonnutaan ystävien kesken. Olemme taltioineet ystäväkuvia myös yhteisten pyöreiden syntymäpäivien juhlistamisen lomassa ja aikuisten sisarusten yhteiskuvia yllätyksenä vanhemmilleen.

Yhteiskuva rakkaan lemmikin kanssa kasvaa arvossaan vuosien mittaa. Jokainen haluaa muistaa omat tärkeät harrastuksensa, balettitanssijana upeassa esiintymisasussa, soittajana oman instrumenttinsa kanssa tai tulevana huippu-urheilijana suksineen tai monoineen. Jopa omia fantasiahahmoja olemme ikuistaneet.

Kun kuvaukseen käytetään riittävästi aikaa ja se ennakkoon suunnitellaan, jokaisesta saadaan kaunis kuva. Kuvauksessa tutkimme parasta kuvakulmaa, valaisua ja asentoa. Kuvaaja ohjaa asentoihin joissa on helppo poseerata. Voi joskus joku asento tuntua luonnottomallekin, mutta se vain näyttää niin upealta kuvan katsojan näkökulmasta.

Muotokuva ja voimauttava valokuva tarkoittavatkin onnistuessaan hyvin paljon samaa asiaa. Onnistunut muotokuva on aina voimauttava kokemus!


TyönäytteetVaraa aika


Studiokuvauksen voit varata nettiajanvarauksena (avoinna 24/7). Mikäli nettiajanvarauksesta et löydä sopivaa kuvausaikaa kuvaajallesi, ole yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika