Perhekuvaus

”Näiden ihmisten ympäröimänä, on minun hyvä olla”

Perhekuva on arvokas muisto, jota kannattaa päivittää perheen kasvaessa. Hyvin usein ikuistamme perheen kasvua lapsikuvauksen yhteydessä. Laajemman sisällön saamiseksi perhekuvaukselle kannattaa varata ihan oma aikansa. Näin saamme myös erilaisia otoksia koko perheestä.


Miten pukeudun perhekuvaan?

Pukeutumista kannattaa suunnitella ennakkoon koko perheen osalta. Mikä on se tyyli, jossa kuvaus halutaan tehtävän? Halutaanko kuvaan tulla rennossa asussa ja kokonaisuutta lähdetään rakentamaan sen pohjalta? Onko perheellä jokin juhla, jonka yhteydessä tullaan kuvaan juhlavammissa asuissa? Nämä ovat asioita, joiden ohjaamina lähdemme kuvausta suunnittelemaan. Tyyli on vapaa!

Yhtenäinen asuste koko perheellä on tärkeää. Silloin kuvaa on mukava katsella, eikä kukaan nouse esille yksistään vaateen värin tai tyylin vuoksi. Saamme harmonisen kokonaisuuden, jota on mukava katsella vaikka suurena valokuvatauluna seinällä omassa kodissa. Kysy rohkeasti neuvoja pukeutumiseen. Meillä on esillä useita muiden tekemiä ratkaisuja tähän haasteeseen ja niiltä pohjin muiden on helpompi löytää ja keksiä itselle mieluisin pukeutumistyyli.


Voiko kuvaan ottaa mukaan myös perheen lemmikit?

Kuvaan mukaan ovat tervetulleita myös perheen lemmikit. Neuvottele etukäteen minkälaiset karvakuonot ovat mahdollisesti tulossa mukaan. Näin kuvaajana osaan ottaa erilaisia asioita huomioon lemmikin suhteen, esimerkiksi värin, koon ja lukumäärän suhteen.


Sukukuva

Nykyään on suosittua käydä kuvassa myös isomman sukuryhmän kanssa. Esimerkiksi isovanhemmat halutaan kuvaan mukaan. Mikä arvokas muisto olisikaan ikuistaa useamman sukupolven yhteiskuva? Tai serkukset kerrankin yhdessä. Isovanhemmat ja lastenlapset? Sisaruskuvat ja se ydinperhe, josta kaikki lähti. Milloin viimeksi isovanhemmista on otettu yhteiskuva? Perhe- ja sukukuvissa onkin mahdollista tehdä erilaisia "alaryhmiä" varsinaisen yhteiskuvan lisäksi.

Meiltä löytyy erilaisia ideoita ja toteutustapoja isommankin ryhmän kuvaamiseen studiossa. Vai lähdemmekö ulos kuvaamaan ja tekemään miljööperhekuvaa perheelle tärkeässä paikassa? Suunnitellaan yhdessä, mikä teidän perheellenne olisi se oikea paikka.

TyönäytteetVaraa aika


Studiokuvauksen voit varata nettiajanvarauksena (avoinna 24/7). Mikäli nettiajanvarauksesta et löydä sopivaa kuvausaikaa kuvaajallesi, ole yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika