Raskauskuvaus

Raskauskuvaus

Raskauskuvat ovat upea muisto tulevan äidin ja syntyvän vauvan yhteisestä alkutaipaleesta. Kuvat ovat tunnelmallisia, taiteellisia sekä ajattomia. Raskausaika on loppujen lopuksi hyvin lyhyt aika, mutta täynnä jännittävää odotusta. Tämä ainutlaatuinen ajankohta on ikuistamisen arvoinen.


Odotuskuvaus 7-8 raskauskuukauden kohdalla

Odotuskuvaus on yleensä paras tehdä 7-8 raskauskuukauden kohdalla. Silloin vatsa on jo pyöreä, muttei vielä laskeutunut. Tämä on tosin hyvin yksilöllistä. Kuvaan voi toki tulla jo aikaisemminkin jos siltä tuntuu. Kuvauspäivänä kannattaa pukeutua vaatteisiin jotka eivät kiristä ja näin jätä ihoon painaumia. Ihoa kannattaa myös rasvata hyvin, ettei sen pinta ole kuiva. Näin saamme parhaan lopputuloksen aikaan.

Raskausajan valokuvaus tehdään aina yhteisen suunnitelman mukaisesti. Kuvaukseen varataan riittävästi aikaa, jolloin voimme rauhassa tutkia parhaita kuvakulmia ja asentoja, joissa on helppo olla. Kuvissa voidaan käyttää vaatteita, kankaita tai vain valolla piirrettyä muotoa pyöreään vatsaan. Usein isä on mukana kuvauksissa ja osana perheen yhteisen tarinan alkua, jota luontevasti vauvakuvat jatkavat.

Kuvia voidaankin käyttää yhdessä vauvakuvien kanssa. Valokuvatauluna, kuvakollaasina, kuvakirjana tai yksittäisinä pohjukekuvina. Kuvat voivat olla mustavalkoisia, sävytettyjä tai värillisiä. Suunnitellaan yhdessä minkälainen kokonaisuus sopisi parhaiten teidän kotiinne.

TyönäytteetVaraa aika


Studiokuvauksen voit varata nettiajanvarauksena (avoinna 24/7). Mikäli nettiajanvarauksesta et löydä sopivaa kuvausaikaa kuvaajallesi, ole yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika