Vauvakuvaus

Vauvakuvaus & vastasyntyneen kuvaus

Lapsen ensimmäinen vuosi on valtavaa muutosta täynnä, joten miksi emme ikuistaisi sitä pysyviksi muistoiksi.

Vastasyntyneen kuvaus

Newborn-kuvaus eli vastasyntyneen kuvaus on tullut yhä suositummaksi. Nuorimmat kuvassa käyneet pienokaiset ovat olleet vain neljän päivän ikäisiä. Vastasyntyneen kanssa kuvaan kannattaakin tulla niin nopeasti kuin perheelle vain on mahdollista. Suosittelenkin kuvausta ensimmäisen kahden viikon iässä. Mahdolliset vastasyntyneiden iho-ongelmat eivät ole yleensä vielä silloin ehtineet puhjeta. Tässä iässä vauvat myös nukkuvat vielä paljon, mikä mahdollistaa suloiset nukkumiskuvat sikiöasentoon käpertyneenä. Suloiset pienet tuhisijat ja nöpönenät unessa, mikä hellyyttävämpää. Lämmitämme studiomme normaalia lämpöisemmäksi pienelle mallille ja kuvaukseen mukaan on hyvä varata myös lämmintä huopaa tai peittoa. Käytämme reilusti aikaa kuvaukseen, jolloin voimme välillä pitää syöttötaukoa äidin sylissä ja jatkaa jälleen tyytyväisen mallin kanssa kuvausta.
Vauvakuvaus

Suosittuja vauvakuvausajankohtia ovat myös kolmen tai kuuden kuukauden iässä tehtävät kuvaukset. Ohikiitävää tuo pulleiden käsien ja jalkojen aika.

Kuvauksen tyylistä sovimme aina vanhempien kanssa yhdessä. Vauvan kuvauksessa on hyvä olla molempien vanhempien mukana, sillä käytämme heidän käsiä ja syliä usein kuvauspaikkana. Meiltä löytyy rekvisiittaa sekä erilaisia kankaita, joiden päällä ja välissä pienokaista voidaan myös kuvata. Myös omaa rekvisiittaa voi hyvin ottaa mukaan.

Lapsen ensimmäinen vuosi on valtavaa muutosta täynnä, joten miksi emme ikuistaisi sitä pysyviksi muistoiksi. Suosittuja kuvatuotteita ensimmäisen vuoden kuvista ovat valokuvataulut, kuvakirjat ja -kansiot. Vastasyntyneen kuvista saa ihanat kutsu- ja kiitoskortit nimijuhlaan. Suunnitellaan yhdessä teidän perheellenne sopivin tapa tehdä kuvaus ja mitkä kuvatuotteet valitaan kotianne koristamaan.

TyönäytteetVaraa aika


Studiokuvauksen voit varata nettiajanvarauksena (avoinna 24/7). Mikäli nettiajanvarauksesta et löydä sopivaa kuvausaikaa kuvaajallesi, ole yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika