Menu
  • Upea ylioppilaskuva kruunaa opiskelun

Ylioppilaskuva on arvokas muisto elämäsi tärkeästä hetkestä. Myös ammattiin valmistuneet ovat hyvän kuvan arvoisia. Valmistujaiskuva tehdään sinun tyylisi mukaisesti. Voit hyvin ottaa mukaan vaikka harrastuksesi elementtejä: kitaran, balettitossut tai perheen rakkaan lemmikin. Voimme myös keskittyä pelkistettyyn, tyylikkääseen, aikaa kestävään kuvaan, joka on tässä hetkessä myös sinun muotokuvasi ajankohdassa, joka on myös elämäsi käännekohta. Kohta ovat edessä jatko-opinnot toisella paikkakunnalla, uusi työpaikka tai jotain muuta aikana jolloin astutaan elämässä selkeästi eteenpäin.

Valitse kuvauspaketeista sinulle sopivin. Studio I, jossa keskitytään lähi- ja puolikuviin. Studio II, jossa kuvausaikaa on tunti ja miljöökuvaus räätälöidään sinulle tärkeään ympäristöön. Miljöökuvaus tehdään aina toisena päivänä kuin varsinainen juhlapäivä on. Näin pääsemme parhaaseen mahdolliseen valoon kuvaamaan ja saamme miljöökuvaukselle riittävästi aikaa. Voimme käydä useammassa kuvauspaikassa jne.

Suosittelemme käymään kuvassa jonakin muuna päivänä kuin juhlapäivänä. Näin saamme kiireettömän kuvaushetken ja voimme tehdä laajemman kuvauksen ilman juhlapäivän stressiä. Kun kuvaukselle annetaan aikaa, löydämme jokaisesta parhaan puolen ja suunnan, sopivimman valaisutyylin ja rennon olemuksen. Kuvaus on aina yhteistyötä mallin ja kuvaajan kesken, sille on hyvä antaa riittävästi aikaa. Kuvaan heittäytyminen voi olla jopa mukavaa! Ammattivalokuvaaja osaa etsiä sinusta parhaat kulmat ja asennot. Hän ohjaa ja kertoo vinkkejä miten kuvassa on luontevinta olla.

Käy kuvassa reilusti etukäteen ja anna kiitoskortit jo juhlassa vieraille. Näin ehdimme myös saada valmistujaiskuvat juhlaan, kahvipöytää koristamaan.

Toimitamme myös ylioppilaskuvat Spes Patrie -kuvastoon veloituksetta. Samalla olet mukana valtakunnallisessa Hawajin- matkan arvonnassa!