Valmistujais- ja ylioppilaskuvaus

Upea valmistujais- ja ylioppilaskuva kruunaa opiskelun

Ylioppilaskuva on arvokas muisto elämäsi tärkeästä hetkestä. Myös ammattiin valmistuneet ovat hyvän kuvan arvoisia. Valmistujaiskuva tehdään sinun tyylisi mukaisesti. Voit hyvin ottaa mukaan vaikka harrastuksesi elementtejä: kitaran, balettitossut tai perheen rakkaan lemmikin. Voimme myös keskittyä pelkistettyyn, tyylikkääseen, aikaa kestävään kuvaan, joka on tässä hetkessä myös sinun muotokuvasi ajankohdassa, joka on myös elämäsi käännekohta.

Sopivan kuvauspaketin valinta

Kohta ovat edessä jatko-opinnot toisella paikkakunnalla, uusi työpaikka tai jotain muuta aikana jolloin astutaan elämässä selkeästi eteenpäin.

Valitse kuvauspaketeista sinulle sopivin

Studio I95,-
Kuvauksessa keskitytään lähi- ja puolikuviin. Kuvausaika 30 min.

Studio II139,-
Kuvausaikaa 60 min. Pidempi kuvausaika mahdollistaa laajemman kuvaussisällön. Tähän pakettiin voit ottaa mukaan, joko oman harrastuksesi rekvisiittaa tai vaikkapa perheenne lemmikin.

Miljöökuvaus139,-
Miljöökuvaus räätälöidään sinulle tärkeään ympäristöön. Miljöökuvaus tehdään aina toisena päivänä kuin varsinainen juhlapäivä on. Näin pääsemme parhaaseen mahdolliseen valoon kuvaamaan ja saamme miljöökuvaukselle riittävästi aikaa. Voimme käydä useammassa kuvauspaikassa jne.
Kuvaus hyvissä ajoin ennen juhlapäivää

Suosittelemme käymään kuvassa jonakin muuna päivänä kuin juhlapäivänä. Näin saamme kiireettömän kuvaushetken ja voimme tehdä laajemman kuvauksen ilman juhlapäivän stressiä. Kun kuvaukselle annetaan aikaa, löydämme jokaisesta parhaan puolen ja suunnan, sopivimman valaisutyylin ja rennon olemuksen.

Kuvaus on aina yhteistyötä mallin ja kuvaajan kesken, sille on hyvä antaa riittävästi aikaa. Kuvaan heittäytyminen voi olla jopa mukavaa! Ammattivalokuvaaja osaa etsiä sinusta parhaat kulmat ja asennot. Hän ohjaa ja kertoo vinkkejä miten kuvassa on luontevinta olla.

Käy kuvassa reilusti etukäteen ja anna kiitoskortit jo juhlassa vieraille. Näin ehdimme myös saada valmistujaiskuvat juhlaan, kahvipöytää koristamaan.

Työnäytteet

]


Varaa aika


Studiokuvauksen voit varata nettiajanvarauksena (avoinna 24/7). Mikäli nettiajanvarauksesta et löydä sopivaa kuvausaikaa kuvaajallesi, ole yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika