30.03.2012

Hetki Unelmaa

Tänään 30.3.12 Hetki Unelmaa -näyttelymme on viimeistä päivää esillä kirjastossa. Vieraskirjaa tutkaillessa oli ilo huomata kuinka paljon näyttely oli saanut katsojia sekä tuonut iloa ja herättänyt tunteita.

Näyttely starttasi ensimmäisen kerran toukokuussa 2011 Kokkolan kaupungintalolla, Kokkola-salissa. Avajaiset olivat hulppea gaala punaisine mattoineen. Unelmat ja taulut esiteltiin siten että jokainen mallimme vuorollaan asteli punaista mattoa taulu kädessään. Juontajamme Aku-Petteri kertoi jokaisen unelman taustaa ja malliemme ajatuksia projektista.

Näyttelyn avauduttua juhlat jatkuivat kahvittelulla ja tanssilla orkesterin säestyksellä. Projektin aikana mallimme kokivat uusia asioita käydessään kampaajalla, meikissä, puvustamossa ja itse kuvauksessa. Jännittävä kokemus oli myös se että mallimme pääsivät tv-haastatteluun, kun Outi Airola teki Mtv3:n kulttuuriuutisiin jutun projektista ja näyttelystä. Hetkessä meille syntyi tänne pikkukaupunkiimme 20 uutta "Staraa".

Kesäkuussa näyttely piipahti myös studiollamme Mannerheiminaukiolla. Kesän jälkeen saimme kutsun Tampereelle. Näyttely oli siellä esillä lokakuun ajan Tulppaanitalossa, Kehitysvammaisten tukiliiton tiloissa.
Kevätauringon ilmestyttyä olikin tämän maaliskuisen esilläolon vuoro. Paikka oli jo alkuvaiheessa selvää, se on Kokkolan kaupunginkirjasto jonne näyttely ehdottomasti halutaan esille. Kirjaston suosion vuoksi jouduimme odottelemaan vuoden.

Nyt on tullut päätös Kokkolan Hetki Unelmaa -näyttelykiertueelle mutta pääsette tutustumaan kuviin myös kotisivuillani kuvagalleriassa www.studiosundell.fi sekä Papunetissä osoitteessa www.papunet.net/hetkiunelmaa.
Annetaan Unelmiemme elää!!!

Kiitos kaikille mukana olleille tahoille ja teille jotka kävitte katsomassa näyttelymme.

Jaa julkaisu verkostossasi


<< Palaa takaisin

Varaa aika


Studiokuvauksen voit varata nettiajanvarauksena (avoinna 24/7). Mikäli nettiajanvarauksesta et löydä sopivaa kuvausaikaa kuvaajallesi, ole yhteydessä puhelimitse.

Varaa aika